Wij geven vorm aan uw succes

Wie zijn we

Met Crayon Cru kiest uw voor een webdesign- & grafisch bureau met ervaring. Voor een team dat graag een stapje verder gaat. Omdat we weten dat dat de enige manier is om een verschil te maken. En … omdat we dat graag doen.

U kiest voor een bureau met toekomst. We koppelen meer dan 15 jaar ervaring in grafische vormgeving, desktop publishing (dtp), responsive websites, e-commerce, dashboards, api koppelingen en content management systems aan een onbegrensde interesse in nieuwe technologie. We weten wat gisteren werkte en gaan voor oplossingen die ook morgen nog mee zijn.

Met Crayon Cru kiest u voor een bureau dat graag, goed én graag goed voor u werkt.

Creatieve Ideeën
Wij zoeken bij elke opdracht naar een creatie en uitwerking met meerwaarde
Onberispelijke service
Van een duidelijke offerte tot foutloze oplevering: reken op ons
Toegewijd team
Uw merk wordt ons werk. Uw doelstellingen worden de onze. We gaan er voluit voor!
Responsive webdesign, E-commerce, Dashboards, API-koppelingen, CMS, ... SEO,
Grafische vormgeving en Desktop publishing (dtp)
Wij willen denken, creëren en resultaat boeken voor u. Uw opdracht is meer dan een jobnummer. Uw design-uitdagingen worden de onze. Deze persoonlijke aanpak is de basis voor maatwerk met meerwaarde.
We go way back. Met Crayon Cru kiest u voor meer dan 15 jaar ervaring in events, off- en online-communicatie. Steeds hebben we er bewust voor gekozen om vooruit te kijken en om technologische ontwikkelingen op de voet te volgen. Zo kunnen we offline én online altijd de ideale oplossing voor u uitwerken.

Let's work together

Een vraag? Een briefing? Bel ons, mail ons of kom eens op de koffie.
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

Contacteer ons